Flower campings en Bretagne Sud
Kamperen in Ploemeur: welke watersportactiviteiten zijn er in de buurt te doen?
Beschikbaarheid & Reservering
Annuleren

Bent u al klant? Klik hier

Open van 06/04/2024 tot 26/10/2024
Nieuws : detail

Kamperen in Ploemeur: welke watersportactiviteiten zijn er in de buurt te doen?

Kamperen aan zee: surfsport is booming

Ben je een surffan? Zuid-Bretagne biedt spectaculaire plekken voor surfliefhebbers! Deze plaatsen, die nog weinig bekend zijn, bieden de mogelijkheid om de passie voor de surfsport te combineren met het behoud van de natuur.

Om optimaal te profiteren, ontdek de grootste stranden van Morbihan om sportieve middagen vol goede herinneringen door te brengen. Ontmoet ons, in de buurt van onze camping in Ploemeur op :

  • La plage de la falaise (Guidel) voor beginners op zoek naar kleine golven bij hoogtij
  • Het strand van Pen er Malo, om te profiteren van het advies van zijn surfschool en de toegankelijkheid
  • Kaolins beach voor de meer ervaren surfers die op zoek zijn naar grote rollers en sterke stromingen

In de buurt van onze camping bij de Pointe du Talud vindt u nog andere plekjes, met name kleine, rustige kreekjes waar u in alle rust kunt peddelen.

Camping Ploemeur: watersportactiviteiten

Via de GR34, een pad dat rond Bretagne loopt, kunt u kleine geheime strandjes ontdekken waar u kunt duiken of snorkelen zonder de zeedieren angst aan te jagen. Sensaties en emoties gegarandeerd!

Dit zijn natuurlijk niet de enige wateractiviteiten in Bretagne. U kunt bijvoorbeeld gemakkelijk kajakken of zeilen dankzij de vele clubs die langs de stranden van de kust liggen.

Van het noorden tot het zuiden van Ploemeur bieden zij materiaalverhuur per dag en trainingssessies voor de meer gemotiveerden.

Op zoek naar sensatie? Kies dan voor waterskiën of strandzeilen!

Ontdek nu onze campingaanbiedingen en geniet van een heerlijke vakantie aan zee.

Deelnemen aan het Interceltisch Festival van Lorient... Elk jaar in augustus ontvangt Lorient ongeveer 750.000 bezoekers om zijn traditionele Interceltic Festival te vieren. Onze camping in Ploemeur... Meer informatie
Kamperen in Ploemeur: welke watersportactiviteiten... Bent u op zoek naar een plek om uw volgende zomervakantie door te brengen? U hebt dit jaar gekozen voor een camping aan zee? Een goede... Meer informatie
Bezoek het schiereiland Quiberon Het schiereiland van Quiberon is zonder twijfel een bestemming die u moet bezoeken tijdens uw vakantie in de Morbihan. Dit oude eiland, omringd... Meer informatie
Bezoek de Glénan Archipel - Camping Pointe du Talud De archipel van Glénan bestaat uit zeven wilde eilandjes omzoomd door een transparante zee voor de Bretonse kust. Dicht bij onze camping, ervaar... Meer informatie
  • Morbihan l'esprit sud de la Bretagne
  • Lorient
  • Campez Couvert
  • ANCV
  • Qualité Tourisme