Flower campings en Bretagne Sud
Bezoek het schiereiland Quiberon
Beschikbaarheid & Reservering
Annuleren

Bent u al klant? Klik hier

Open van 06/04/2024 tot 26/10/2024
Nieuws : detail

Bezoek het schiereiland Quiberon

Het schiereiland van Quiberon is zonder twijfel een bestemming die u moet bezoeken tijdens uw vakantie in de Morbihan. Dit oude eiland, omringd door de Atlantische Oceaan, biedt een overvloed aan landschappen om te ontdekken, tussen de wilde kust aan de ene kant en de badplaats met zijn mooie stranden aan de andere kant.

Niet ver van het schiereiland Quiberon kunt u een stacaravan huren in Morbihan op de camping La Pointe du Talud ***.

Het voordeel: Quiberon kan in alle weersomstandigheden worden bezocht. Een zonnige dag is een ideaal moment om te luieren op het warme zand in de zon, of een wandeling te maken langs het strand of de stad te bezoeken. Ga op een winderige dag naar de wilde kust om het spektakel te zien van de baai die tegen de rotsen beukt. Breng uw windjack mee en bewonder deze ongelooflijke natuur!

Dichtbij de Golf van Morbihan, zal de baai van Quiberon uw verblijf in Bretagne mooi samenstellen met zijn stranden, zijn restaurants en winkels en zijn talrijke mogelijke activiteiten. Deze plaats, gelegen tussen land en zee, nodigt u uit tot toerisme met zijn jachthaven. Deze haven, Haliguen genaamd, is de plaats van vertrek voor de overtochten naar Belle-île-en-mer. Met zijn perfecte ligging om naar de verschillende Bretonse eilanden te gaan, kunt u in deze mooie haven de streek ontdekken.

Een must-see in Quiberon is het Château Turpault, gebouwd in 1904 door Georges Turpault. Dit grote gebouw, dat privébezit is, kan niet worden bezocht, maar is van grote betekenis voor de baai van Quiberon.

Het schiereiland Quiberon, gelegen tussen Vannes en Lorient in het noorden en dicht bij Carnac, is ideaal gelegen. Kom en breng er een dag door, je zult er geen spijt van krijgen! Een wandeling over de GR34, een maaltijd met zeevruchten voor het strand van Port Maria of een tochtje met jetski's, deze bestemming in Morbihan zal iedereen bekoren.

Inderdaad, er is een ruime keuze aan dingen te doen, zoals watersportactiviteiten: jetskiën, sleepboeien, peddelen, kanoën, kitesurfen, surfen of strandzeilen... Een rijk programma om te ontdekken naar gelang uw stemming van de dag.

Wat bezoeken in de omgeving betreft, kunt u een uitstapje maken naar Saint-Pierre-Quiberon of naar de Pointe de Conguel, een prachtige natuurlijke en wilde plek om te ontdekken. Probeer ook de thalasso-ervaring door te ontspannen in de bubbelbaden en andere behandelingen.


Dit prachtige schiereiland is dus een must om te bezoeken tijdens uw verblijf in Bretagne. Tussen toerisme en natuur is Quiberon zonder twijfel een stad die een bezoek waard is.

Dus, wat staat u te wachten op deze tijdloze reis naar het westen van Frankrijk in Bretagne?

Deelnemen aan het Interceltisch Festival van Lorient... Elk jaar in augustus ontvangt Lorient ongeveer 750.000 bezoekers om zijn traditionele Interceltic Festival te vieren. Onze camping in Ploemeur... Meer informatie
Kamperen in Ploemeur: welke watersportactiviteiten... Bent u op zoek naar een plek om uw volgende zomervakantie door te brengen? U hebt dit jaar gekozen voor een camping aan zee? Een goede... Meer informatie
Bezoek het schiereiland Quiberon Het schiereiland van Quiberon is zonder twijfel een bestemming die u moet bezoeken tijdens uw vakantie in de Morbihan. Dit oude eiland, omringd... Meer informatie
Bezoek de Glénan Archipel - Camping Pointe du Talud De archipel van Glénan bestaat uit zeven wilde eilandjes omzoomd door een transparante zee voor de Bretonse kust. Dicht bij onze camping, ervaar... Meer informatie
  • Morbihan l'esprit sud de la Bretagne
  • Lorient
  • Campez Couvert
  • ANCV
  • Qualité Tourisme