Camping de la Pointe du Talud: bezoek Carnac en omgeving

Camping de la Pointe du Talud is de ideale vakantiebestemming in Zuid-Bretagne om Ploemeur en omgeving te bezoeken. De stad Carnac ligt op slechts 45 minuten rijden en biedt vele activiteiten met familie, vrienden of koppels, op elk moment van het jaar zult u zich niet vervelen!

Carnac: het verhaal van de "Koningin van Morbihan".

Men gelooft dat er altijd al leven is geweest in Carnac, ook al is er geen spoor van paleolithische periodes. Alleen monumenten uit het neolithicum hebben de tijd overleefd. Vandaag de dag zijn er meer dan 150 archeologische sites die de stad beroemd maken en het museum, perfect voor liefhebbers van geschiedenis en ontdekking. De stad heeft nog steeds de overblijfselen van haar geschiedenis met haar 17e eeuwse parochiekerk en de kapel van de congregatie uit de 19e eeuw. In de stad langs uw reis gaat u van ontdekking tot ontdekking: fonteinen, washuizen..... uw pad afbakenen.

Carnac, een veelzijdige stad

Ideaal gelegen op 45 minuten van Ploemeur tussen de Golf van Morbihan en het schiereiland Quiberon, is de stad Carnac bekend om zijn fijne zandstranden en Menhirs. U zult in staat zijn om de uitlijning van menhirs te ontdekken, wereldberoemd en geclassificeerd als historisch erfgoed sinds 1889. De sites van Menec en Kermario alleen al bevatten bijna 300 menhirs verspreid over bijna 4 km. De stad staat ook bekend om zijn Thalassotherapie- en kuurcentra. Het is ook de eerste Thalasso in Frankrijk die 100% biologisch is. Het is moeilijk om Carnac te ontdekken zonder te genieten van een van de 5 witte zandstranden en wandelpaden van de stad. Ontdek alle toeristische trekpleisters in Zuid-Bretagne om te bezoeken tijdens uw verblijf op Camping de la Pointe du Talud.

 
schema

De camping is geopend van 07/04 tot 29/09/2018.

Openingstijden van de receptie van de receptie van de camping:

In het laagseizoen:
9:00 - 12:30 en 14:00 - 17:00 uur

In het hoogseizoen:
09:00 - 13:00 en 14:30 - 18:30

Contactgegevens
Camping La Pointe du Talud ***
Kamperen in Ploemeur in Morbihan in Zuid-Bretagne
Chemin de Kerroch - 56270 PLOEMEUR
Morbihan - Bretagne Sud France

E-mail

G.P.S : N. 47.699978 E. -3.453936

Région Morbihan Office de tourisme de Lorient Assurance annulation France vélo tourisme Camping ANCV WIFI